Trainingen Leeuwarden

Maarsingh & van Steijn ontwikkelt regelmatig nieuwe trainingen. Nadrukkelijk gericht op excelleren. Het vak psychologie is jaren gericht geweest op het voorkómen van ellende zoals angsten, depressies en stress. Hoe het nou kan dat sommigen uitzonderlijk goed functioneren, bleef lang onverklaard. Gelukkig zijn we intussen veel wijzer over florerende mensen. Neem bijvoorbeeld sporten. Sporten zorgt voor meer gezondheid maar omgekeerd is het niet waar. Meer gezondheid leidt er niet toe dat je beter wordt in badminton of voetbal. Wil je echt goed worden in badminton, dan zul je serieus moeten trainen. Klinkt logisch bij sport. Het mooie is dat het precies zo werkt bij mensen met een uitzonderlijk goed werkend brein en hoe zij functioneren in het dagelijks leven en werk. Dit is te trainen. Om te kunnen floreren is training nodig, heel specifiek. Onze trainingen gaan uit van dit principe. Kijk in onze agenda voor het aanbod of benader ons voor een aanbod op maat.

  • Deze training gericht op leren onderhandelen onder het motto: "Zacht voor de mens en hard voor de zaak".

  • In een driedaagse training komen, naast de basisvaardigheden van excellent onderhandelen ook de facetten van moeilijke onderhandelingen aan de orde, zoals: "Wat als de andere partij machtiger is?", of "Wat als de andere partij niet mee wil werken?"

  • Een training actief gericht op het verminderen van stress waardoor meer balans ontstaat in werk en privé.

  • Iets zeggen in een groep of voor een groep is in moderne organisaties dagelijkse praktijk. Deze training is voor mensen die daarbij spanningen ervaren.

  • Mindfulness is een methode die je leert om je stress, je onrust, je gedachten en je emoties onder ogen te komen zonder eraan mee te doen.

  • Florerende ondernemers onderscheiden zich door een koers te varen die leidt naar het behalen van doelen, op een verbindende, proactieve wijze en met plezier! Het lijkt soms alsof echt florerende bedrijven als “vanzelf draaien”, ze hebben de wind mee. Dit is schijn, want echt florerende bedrijven doen iets heel specifieks en ook nog op het juiste moment. Het gaat niet vanzelf.

In onze agenda kunt u zien welke training gepland staat. Maar maatwerk is onze specialiteit. Trainingen die zijn ontwikkeld samen met de medewerkers zijn effectiever, dus wij zoeken bij voorkeur de mensen op die de training zullen krijgen.