Relatieverschillen... om te gillen! Unieke kans voor stellen.

Drie avonden voor stellen met als thema ‘Relatieverschillen…om te gillen!’

Naar aanleiding van de succesvolle webinar ‘Relatieverschillen… om te gillen!’ bieden Jeroen Stek en Jerien Rolf een unieke kans voor stellen; drie avonden waarin zij dieper ingaan op de verschillen die spanning kunnen geven in de partnerrelatie. En daarna gaan zij, samen met jullie, vooral op onderzoek uit hoe je hier op een constructieve en zinvolle manier mee om kan gaan natuurlijk!

Het leuke aan deze drie avonden is dat jullie je eigen ‘verschillen’ inbrengen. Centraal staat, naast het delen van kennis en expertise, het uitwisselen van ervaring.

Duur: het programma bestaat uit drie wekelijkse bijeenkomsten van twee uur en deze zullen ‘s avonds plaatsvinden van 19:30 tot 21:30 uur.
Data: deze zullen gepland worden op 3 avonden in februari 2021.
Trainers: Jeroen Stek, Systeemtherapeut & Provocatief therapeut en Jerien Rolf, Systeemtherapeut.
Locatie: Bollemanssteeg 64, 8911 DW Leeuwarden
Kosten: 175 euro per stel voor drie avonden.

Zodra de data bekend zijn worden deze hier bekend gemaakt. Jullie kunnen je ook alvast inschrijven zodat wij kunnen mailen als de data bekend zijn. Voor inschrijving kunnen jullie contact opnemen met het secretariaat (058)213-7665 of mail naar trainingen@maarsinghenvansteijn.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Stek; j.stek@maarsinghenvansteijn.nl en/of Jerien Rolf; j.rolf@maarsinghenvansteijn.nl

maarsingh-en-van-steijn-vogels-foto-bij-jerien-jeroen-tmb-600